Calendar

Iunie 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Arhive

22 Ian 2012 - 19:56:29

Vremuri noi, oameni noi

Ce parere aveti de ofensiva media antiRomanesca si de osanalele adresate Vestului? De propaganda asidua pro actiune militare Americana, de denigrarea romanilorde pretudindeni din media straina si interna, de cinismul stirilor despre Romanii cazuti in Afghanistan pentru mentinerea pacii si a stabilitatii in acele zone, in timp de soldatii britanici, pedofili inraiti ca orice britanic "respectabil", agreseaza sexual copii localnicilor? Despre pedofilii anglo-saxon nu se pomeneste mai nimic in presa, in schimb avem stiri supradezbatute despre tot despre "traficantii" Romani de..guma de mestecat, care "vaduvesc" magaziinele britanice de "pretioasa" guma de fleicarit a britanicilor, care nu i-si mai pot astfel acoperi mirosul pestilential din gura, cu iz de pedofil psihopat.
De ce sa ne batem capul cu acesti fatalai nemernici, desfranati impotenti, cand avem de discutat lucruri mai interesante ?

Pentru cei care au vazut Occidentul, si care pot discerne intre adevar si instigare propagandista, cei acre fac diferenta intre intelectuali si papagali latrai, instrumente de propaganda neofascista, as avea o intrebare simpla ; e cu adevarat viata mai buna in Occident decat in Europa Orientala, din Est ?
Ce interesant, ca Estul Europei nu mai poarta denumirea in presa de Europa O, sau ca denumirea de Europa Latina s-a sters din textele actuale...sper totusi ca in viitorul apropiat sa sde revina la aceste frumaose si binemeritate denumiri.
I-as intreba si pe cei care au vazut Orientul ceva mai indepartat, sau cel mijlociu - Nordul Africii, Asia Mica, poate chiar china, Mongolia...desi putini ajung pe-acolo.
Cum vi se pare Orientul Mijlociu, comparat cu Occidentul? In general Rasaritul comparat cu Apusul. Propaganda TV ne indica "subtil" ca Apusul conduce detasat in toate domeniile: desi multe tari occidentale nu produc mai nimic, nu investesc mare lucru in strainatate, sau inestec cat timp sunt scutiti de texe si apoi se care inapoi acasuta sa-si numere banii obtinuti prin indulgenta capitalista, valabila numai 'investitorilor" straini, acestea au PIB-uri de rasunet continental, imprumuta zeci de tari "in curs de dezvoltare" cu dobanzi uriase, investesc in propaganda media din resopectivele tari, automat favorabila lor ( verificat detinatorii mediei romanesti) - marea majoritate, sau chiar toti, sunt trusturi elvetiene, austriece sau proprietati ale unor moguli politici, ca felix cotoiul turnator sau dl sov invest, pacaliciul FNI - a fost tare "teapa" asta, nu-i asa ? va intra in istorie invalidul cu pricina.

In rest, mai ziceti si voi-  cei acre ganditi cu propria minte.
Admin · 234 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie

Link permanent catre articolul complet

http://istorie-cultura.blogcreativ.ro/Primul-blog-b1/Vremuri-noi-oameni-noi-b1-p5.htm

Comentarii

Acest articol nu are Comentariu momentan


Scrieti un comentariu

Statutul noilor comentarii: Publicat

Url-ul dvs. va fi afisat.


Va rugam introduceti codul continut de imagini


Textul comentariului

Optiuni
   (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)